Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg bulvių
1 kiaušinis
2 šaukštai miltų
druskos
aliejaus
Įdarui:
200 g maltos mėsos
1 mažas svogūnas
druskos
pipirų


Gaminimas:
Bulves nuskutame ir sutarkuojame per smulkią tarką, į tarkius įmušame kiaušinį, beriame miltus, druską, pipirus, viską gerai išmaišome.
Į faršą sudedame smulkiai supjaustytą svogūna, beriame druskos, pipirų.
Ant įkaitintos keptuvės pilame šlakelį aliejaus, samtį bulvinių tarkių, paskirstome į tolygų blynelį, ant viršaus dedame suplotą į blynelį faršo gabaliuką ir užpilame nedideliu kiekiu tarkių, tik tiek, kad dengtų mėsą. Gerai apkepame iš vienos pusės, po to verčiame ant kitos ir vėl apkepame.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai