Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Blynams:
200 g kvietinių miltų
2 šaukštai lazdyno riešutų, smulkiai sukapotų
4 kiaušiniai
3 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
4 šaukštai krakmolas
600 ml pieno
100 g margarino VILNIUS kepiniams
Pertepimui:
6 šaukštai grietinės (ne mažiau 30 proc.)
4 stiklinės miltinio cukraus
4 šaukštai migdolų, be žievelės
1 citrinos sulčių
200 g šaldytų aviečių, jei turit šviežių dar geriau :)


Gaminimas:
Į išplaktus kiaušinius supilame ištirpintą margariną, suberiame cukrų, druską, krakmolą, riešutus ir gerai išmaišome.
Į šią tešlą suberiame miltus. Juos įmaišome į tešlą iš lėto pildami ir pieno.
Iš užmaišytos tešlos kepame lietinius blynus.
Pertepimas - visus produktus, skirtus kremui išplakame su mikseriu.
Blynus pertepsime pasigamintu kremu ir dėsime vieną ant kito. Viršų blynų pyrago gausiai pabarstykite cukraus pudra: ne tik priduos skonio, bet ir estetinio vaizdo. Skanaus ;)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai