Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
10 lietinių blynų
Įdarui:
1 pakelis vištų kepenėlių
1 kiaušinis
1-2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
1 šaukštas majonezo
1 svogūnas
30 g sviesto
maltų muskatų
kvapiųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
druskos
aliejaus kepimui

Gaminimas:
Vištų kepenėles 1 val. mirkome pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną.
Sudedame vištų kepenėles, įpilame truputį vandens, uždengiame ir troškiname 15 min. Jei lieka per daug skysčio, pakaitiname nukėlę dangtį.
Su svogūnais troškintas kepenėles atvėsiname ir sumalame mėsmale.
Į kepenėlių masę įmušame kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius, prieskonius, įdedame majonezą ir gerai išmaišome.
Į lietinių blynų vidurį dedame po 2 šaukštus kepenėlių įdaro.
Užlankstome lietinių kraštus ir pakepame su aliejumi.
Lietinius patiekiame su salotų lapais.
Ant lietinių uždedame po šaukštą grietinės ir užbarstome susmulkintų svogūnų laiškų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai