Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
phim sex anime kh?ng che,
delisa tobrut bugil,
brandon moreno shorts,
163uu.cn/jc.html,
starr reflectie,
we bought a zoo,
??????b1,
20s,
snappet pupil app,
what is 2 plus 5,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemaičių g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Žemaitės g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Žilvičių g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Aguonų g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Aguonų takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kvietiniai miltai, 250 gramų Pienas, 1 stiklinė Vanduo, 1 stiklinė Kiaušiniai, 2 vienetai Aliejus, truputį Druska, pagal skonį
Gaminimas: Į miltus sudedami kiaušinio tryniai
ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvė įkaitinama ir patepama ant aliejaus. Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje. Kepama ant vidutinės ugnies, vis peiliu pakeliant lietinio kraštus. Kai
lietinis pagelsta — apverčiamas. Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus), ar suvyniojami. Taip pat įdarą galima netepti, o tiesiog dėti į vidurį blyno ir susukti. Prieš tiekiant lietiniai dar apkepinami. Įdaras gali būti įvairus.
Mėsos įdaras: 500 g virtos mėsos, 2
svogūnai, šaukštas aliejaus, truputį juodųjų pipirų, mairūno, druskos. Susmulkinti svogūnai pakepinami riebaluose ir sumaišomi su mėsa.
Varškės įdaras: 500g varškės, 2 kiaušiniai, druska, vanilinis cukrus. Varškė pertrinama ir sumaišoma su kiaušiniais, trupučiu druskos ir vanilinio
cukraus. Įdarą dėti jau ant iškepusių blynų vidurio ir suvynioti.
Kepenėlių įdaras: 500 g paukštienos kepenėlių, 2 svogūnai, 2 kietai virti kiaušiniai, šaukštas aliejaus, 1—2 šaukštai grietinės, truputį druskos, juodųjų pipirų. Riebaluose pakepinti svogūnai sumalami su kepenėlėmis,
kiaušiniais, pagardinama grietine, prieskoniais, druska.
Grybų įdaras: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 30 g aliejaus, 20 g džiūvėsėlių, truputį petražolių lapelių, juodųjų pipirų, druskos. Švieži grybai smulkiai supjaustomi ir ištroškinami su susmulkintais svogūnais, pridedama
džiūvėsėlių, prieskonių, išmaišoma.
Šviežių kopūstų įdaras: 800 g baltagūžio kopūsto, 2 svogūnai, 2 šaukštai aliejaus, 2 kietai virti kiaušiniai, 100 g varškės sūrio, truputį druskos, juodųjų pipirų. Supjaustyti kopūstai iššutinami truputyje vandens, nusunkiami ir sumaišomi su
susmulkintais pakepintais svogūnais. Kiaušiniai su sūriu sumalami. Viskas sumaišoma ir pagardinama.
|
|
|
|
|