Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Kvietiniai miltai, 2 šaukštai
Vanduo, pusė, 0.5 stiklinės
Aliejus, 4 šaukštai
Grybai, virti, 125 gramai
Svogūnai, 0.5 vieneto
Sviestas, 1 šaukštelis
Džiūvėsėliai, 0.5 šaukšto
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, truputį

Gaminimas:
Tešlai: 2 šaukštai kvietinių miltų, pusė stiklinės vandens, šaukštelis riebalų, truputis druskos.
Įdarui: 125 g virtų grybų pusė svogūno, pusė šaukšto sviesto arba aliejaus, pusė šaukšto džiūvėsėlių, truputis druskos ir pipirų.

Miltai praskiedžiami vandeniu, įberiama truputį druskos ir gerai išmaišoma, kad neliktų gumulėlių. Į įkaitintą, riebalais pateptą keptuvę pilama po 5 šaukštus (vidutinio dydžio keptuvei) skystos tešlos, paskleidžiant ją po visą keptuvę, ir kepama. Iš tos tešlos gaunami vienas- du lietiniai, kurie patepami po 1- 2 šaukštus įdaro. Blyneliai susukami voleliais ir pakepinami riebaluose.
Įdarui svieste pakepinamas supjaustytas svogūnas, pridedama virtų supjaustytų grybų ir pakepinama. Po to beriama džiūvėsėlių, druskos, pipirų ir baigiama kepti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai