Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 kiaušiniai
4 šaukštai miltų
1 šaukštas cukraus (galima šiek tiek ir daugiau, kas mėgsta saldžiai)
0,5 puodelio pieno
2 šaukštai ištirpinto margarino VILNIUS kepiniams
250 g grietinės
1 šaukštas želatinos
1 sauja vyšnių
1 kivi vaisius
2 šaukštai aguonų


Gaminimas:
Suplakite kiaušinius, pridėkite šiek tiek cukraus, miltų, supikite ištirpintą margariną, maišykite tešlą ir pilkite pieną.
Kepkite kaip įprastai kepame lietinius blynus. Jei keptuvė geru paviršiumi, aliejaus ar margarino keptuvei ištepti nereikia. Blynai neturėtų svilti ar lipti.
Paruošime tris komponentus:
1. Nulupkite kivi vaisius ir supjaustykite juostelėmis.
2. Aguonas užpilame nedideliu kiekiu verdančio vandens ir išmaišome su cukrumi.
3. Iš vyšnių išimame kauliukus.
Paruoškite grietinės želė:
Želatiną ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens. Pridėkite šiek tiek cukraus, gerai išmaišykite.
Į pusę puodelio grietinės įpilkite cukraus, išmaišykite ir supilkite ištirpintą želatiną ir gerai išmaišykite.
Į tris blynus įvyniojame tris komponentus.
Ketvirtas blynas apjungia mūsų tris blynus su įdarais ir grietinėlės želė.
Susuktus blynus reikėtų palaikyti šaldytuve bent 1 valandą.
Gero apetito!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai