Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Įdaras:
100 g špinatų
1 svogūnas
3 skiltelės česnako
aliejus kepimui
druska
pipirai
300 g fermentinio sūrio

Padažas:
100 g grietinės
100 g smulkintų šaldytų špinatų


Gaminimas:
Iškepam lietinius blynelius. Ruošiame įdarą: svogūną supjaustome kubeliais, česnaką kuo smulkiau ir dedame į keptuvę su trupučiu aliejaus ir pakepiname. Nuplauname ir susmulkiname peiliu špinatų lapus, dedame į keptuvę su svogūnais ir česnakais. Šiek tiek patroškiname ir pabarstome prieskoniais. Kitam inde susipjaustome kubeliais fermentinį sūrį ir kiek atvėsusius keptus špinatus sumaišome su sūriu. Į lietinius blynelius dedame maždaug po šaukštą paruošto įdaro. Užvyniojame ir apkepame keptuvėje. Valgome su padažu: šaldytus špinatus atšildome ir sumaišome su grietine. Viską šiek tiek pašildome ant keptuvės. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai