Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinės miltų
1 stiklinė pieno
2 kiaušiniai
1 svogūnas
1 nedidelė morka
100 g pieniškų dešrelių
100 g moliūgo
mėgstami daržovių prieskoniai
aliejus (blynų kepimui)


Gaminimas:
Atskirkite trynius nuo baltymų.
Tada iš trynių, pieno ir miltų užmaišykite tešlą.
Į tešlą sudėkite stambiai tarkuotą moliūgą, smulkiai sutarkuotas morkas, susmulkintą svogūną ir ritinėliais supjaustytas dešreles.
Viską gerai išmaišykite ir pagardinkite prieskoniais.
Baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
Kepkite įkaitintame aliejuje.
Blynus valgykite su grietine.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai