Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 dideli kiaušiniai;
4 šaukštai sijotų miltų;
2 šaukštai krakmolo;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
3/4 stiklinės cukraus.
Kremui: grietinės, gervuogių ir, jeigu reikia, cukraus pudros.

Gaminimas:
Kiausinio baltymą atskiriam nuo trynio ir išplakam iki standžių putų. Trynį plakame su cukrumi, kol mase padidėja minimum dvigubai. Miltus sumaišom su krakmolu ir kepimo milteliais. Baltymų masę įmaišom į trynių masę, suberiam miltų mišinį ir viską atsargiai maišom. Pilame į kepimo skardą išklotą kepimo popierium ir kepame 8 - 10 min, 180 laipsnių karštumo orkaitėje. Kol kepa pyragas, pasiruošiam kremą. Grietinę išplakam su uogom, cukraus pudra ir dedam valandai į šaldytuvą.

Atsikerpam kepimo popieriaus tokio pat dydžio kaip pyragas ir jį apibarstom cukrumi. Biskvitą išimam iš orkaitės ir dedam ant kepimo popieriaus pabarstyto cukrumi. Nuimame popierių ant kurio biskvitas kepė, biskvitą perpjaunam pusiau arba dar ir horizontaliai, kaip dariau aš. Kiekvieną dalį aptepame kremu, bet tik tada kai biskvitas visiškai atšalęs. Aptepame ir šonus, ir viršų, papuošiame ir paliekame porai valandų pastovėti, o tada SKANAUS
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai