Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio simbolis "Mo" [numeris 42],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Mt" [numeris 109],
Cheminis elementas, kurio simbolis "N" [numeris 7],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Na" [numeris 11],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Nb" [numeris 41],
J. Basanavičiaus g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jazminų Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jovarų Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jupiterio Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
K. Vaitekūno g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 3 kiaušiniai 200 g cukraus 150-200 g miltų Suflė: 20 g želatinos 5-6 apelsinai 500 ml grietinėlės, 33-35% 200 g cukraus
Gaminimas: Želatiną
užpilame 150 ml vandeniu ir paliekame brinkti 1 valandai. Biskvitui: kiaušinius išplakame su cukrumi ir gerai įmaišome miltus. Supilame į kepimo formą (turėjau stačiakampę). Kepame 180° C laipsnių orkaitėje 30-35 minutes. Suflė: išspaudžiame iš apelsinų sultis. Turėtų gautis apie
250 ml. Želatiną kaitiname, kol ištirpsta, bet neužviriname. Grietinėlę išplakame su cukrumi. Įmaišome sultis ir želatiną. Šį kremą supilame ant atvėsusio biskvito ir dedame į šaldytuvą 7-8 valandoms.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 3 kiaušiniai 150 g cukraus 150-200 g miltų Sufle: 20 g želatinos 200-250 ml apelsinų sulčių (jei šviežios sultys, reikės 4-5 apelsinų) 500 ml grietinėlės, 33-35% 150
g cukraus
Gaminimas: Išplakite kiaušinius su cukrumi. Po to įmaišykite miltus. Supilkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (turėjau 20x30x5 cm). Kepkite 35 minutes 180° C laipsnių orkaitėje. Želatiną užpilkite 100-1500 ml šalto vandens ir palikite
brinkti bent 20 minučių. Po to ištirpinkite ant nedidelio kaitrumo ugnies. Įmaišykite cukrų, po to kai šiek tiek pravės įmaišykite grietinėlę ir apelsinų sultis. Suflė masę supilkite ant atvėsusio biskvito. Dėkite į šaldytuvą 7-8 valandoms, kad sustingtų. Puošti pagal savo
fantaziją. Labais skanu ir paprasta :)
|
|
|
|
|