Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Biskvitui:
3 kiaušiniai
200 g cukraus
150-200 g miltų
Suflė:
20 g želatinos
5-6 apelsinai
500 ml grietinėlės, 33-35%
200 g cukraus


Gaminimas:
Želatiną užpilame 150 ml vandeniu ir paliekame brinkti 1 valandai.
Biskvitui: kiaušinius išplakame su cukrumi ir gerai įmaišome miltus.
Supilame į kepimo formą (turėjau stačiakampę).
Kepame 180° C laipsnių orkaitėje 30-35 minutes.
Suflė: išspaudžiame iš apelsinų sultis. Turėtų gautis apie 250 ml.
Želatiną kaitiname, kol ištirpsta, bet neužviriname.
Grietinėlę išplakame su cukrumi. Įmaišome sultis ir želatiną.
Šį kremą supilame ant atvėsusio biskvito ir dedame į šaldytuvą 7-8 valandoms.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Biskvitui:
3 kiaušiniai
150 g cukraus
150-200 g miltų
Sufle:
20 g želatinos
200-250 ml apelsinų sulčių (jei šviežios sultys, reikės 4-5 apelsinų)
500 ml grietinėlės, 33-35%
150 g cukraus


Gaminimas:
Išplakite kiaušinius su cukrumi.
Po to įmaišykite miltus.
Supilkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (turėjau 20x30x5 cm).
Kepkite 35 minutes 180° C laipsnių orkaitėje.
Želatiną užpilkite 100-1500 ml šalto vandens ir palikite brinkti bent 20 minučių.
Po to ištirpinkite ant nedidelio kaitrumo ugnies.
Įmaišykite cukrų, po to kai šiek tiek pravės įmaišykite grietinėlę ir apelsinų sultis.
Suflė masę supilkite ant atvėsusio biskvito.
Dėkite į šaldytuvą 7-8 valandoms, kad sustingtų.
Puošti pagal savo fantaziją.
Labais skanu ir paprasta :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai