Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 kg vištienos faršo
1 kiaušinio
truputėlio miltų
džiūvėsėlių
krakmolo
„Kotanyi“ ar „Santa Maria“ vištienos prieskonių
imbiero
česnako
kelių morkų
"Vilniaus' majonezo
druskos


Gaminimas:
Į faršą sudėti kiaušinį, krakmolo šaukštą, 2 šaukštus miltų, pagal skonį paukštienos prieskonių, druskos. Sutarkuoti morkas, jas sumaišyti su šaukštu "Vilniaus' majonezo, įtarkuoti po nedidelę skiltelę imbiero ir česnako. Iš faršo formuoti paplotėlius. Į jų vidų dėti po šaukštą morkų (galima jas ir aptroškinti) ir formuoti „ ežiukus“. Apvoliotus džiūvėsiuose papuošti „spygliukais“ iš morkų, įstatyti „akytes“ ir „nosytes“.
Juos orkaitėje kepti pusvalandį. Patiekti su "besmegeniu', suformuotu iš bulvių košės. Galima įdėti mėgstamų daržovių.

Pradžiuginkit jais savo vaikučius ar save!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai