Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
550 g miltų
8 g sausų mielių
1 šaukštelis druskos
70 g margarino VILNIUS kepiniams
0,5 šaukto cukraus
2 kiaušiniai
20 g sezamo sėklų ir aguonų
100 ml aliejaus
1 stiklinė pieno


Gaminimas:
Mielės ištirpinamos su šiltu pienu, sumaišoma su cukrumi ir šiek tiek miltų. Paliekama pastovėti, o tada dedama druskos, margarino ir likusius miltus. Gerai suminkoma tešlą, kuri turi būti minkšta. Paliekama pakilti 30 minučių kambario temperatūroje.
Tešla dalinama į gabaliukus, kurie iškočiojami į juostas. Juostos susukamos ir sujungiamos, padarant ratą. Taip padarytas baronkas paliekame dar 30 minučių, kepimo formoje išteptoje riebalais.
Baronkos aptepamos kiaušinio plakiniu ir apibarstoma norimais priedais, mano atveju sezamais ir aguonomis.
Kepama 20 – 25 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai