Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg baravykų, šviežių 
4 riekelių kumpio, Itališko (Prosciutto)
250 ml  grietinėlės, šviežios
5 skiltelių  česnako
1 ryšulėlio petražolių, smulkintų
50 g sviesto
50 g miltų
4 v. š. alyvuogių aliejaus
3 bulvių


Gaminimas:
Grybus nuplauti su  smulkiai supjaustyti. Įkaitinti keptuvėje aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę  petražolių, suberti baravykus ir bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.
Kuomet  išsitroškins, viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir  sviestą.
Išplakti grietinėlę (be cukraus). Plonais griežinėliais supjaustyti kumpį ir įdėti 5 minutėms į orkaitę , kad paskrustų. 
Sriubą patiekti su  šaukštu grietinėlės ir skrudinto kumpio gabalėliu ant viršaus.
Skanaus!
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai