Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g grybų
2 svogūnai
100 g lašinukų
0, 5 a.š. pipirų, druskos, bazilikų
50 g grietinėlės
Trapios tešlos
20 g džiūvėsėlių

Gaminimas:
Tešlą atšildyti. Lašinukus, svogūnus, grybus smulkiai supjaustyti. Pirma, iškepti lašinukus, tada dėti svogūnas, galiausiai grybus. Supilti grietinėlę, prieskonius, pabarsyti džiūvėsėliais ir išmaišyti. tešlą supjaustyti kvadračiukasi, į vidurį dėti įdaro, užlenkti kraštus, kepti 200 C orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4-5 bandelės
50 g majonezo
Įdarui:
150 g pievagrybių
50 g margarino
1 svogūnas
1 šaukštas miltų
1 stiklinė pieno
druska
pipirai
200 g fermentinio sūrio

Gaminimas:
Bandeles perpjauname per pusę, išimame dalį minkštimo ir vidų patepame majonezu.
Įdedame 2 šaukštus įdaro, apibarstome sutarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 150° C temperatūroje, kol išsilydo sūris.
Ruošdami įdarą, supjaustytą svogūną bei pievagrybius pakepame su margarinu, suberiame miltus ir, nuolat maišydami, supilame pieną.
Paskaniname druska ir pipirais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai