Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
200 g pieno
3 kiaušiniai
200 g cukrus
150 g margarino VILNIUS kepiniams
10 g sausų mielių
450 - 500 g miltų
Įdarui:
Riešutai, obuoliai, aguonos ir cukrus


Gaminimas:
Mielės ištirpinamos su šiltu pienu bei šaukštu cukraus, 150 g miltų. Šiek tiek paliekame pastovėti ir tada minkydami mušame kiaušinius, ištirpintą margariną, galiausiai 300 – 350 miltų. Gerai išminkoma tešla paliekama padvigubėti, tuo tarpu darome įdarą.
Riešutai susmulkinami arba sumalami, sumaišomi su cukrumi ir aguonomis.
Obuoliai išverdami ir supjaustomi kubeliais, sumaišomi su cukrumi.
Tešla iškočiojama ir padalinama į norimo dydžio gabaliukus. Į kiekvieno gabaliuko vidurį dedama įdaro ir suvyniojama, kraštai turi būti gerai suspausti, kad neišbėgtų įdaras.
Kepama 20 – 25 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai