Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
0,5 kg miltų
30 g mielių
0,25 l šilto pieno
60 g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis
Įdarui:
1 česnako galva
75 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g varškės
200 g sūrio
1 kiaušinis
1 valgomasis šaukštas miltų
0,5 arbatinio šaukštelio druskos
1 sauja smulkintų žalumynų


Gaminimas:
Mielės ištirpinkite su šiltu pienu ir 3 šaukštais cukraus. Paliekame pastovėti. Išplakite kiaušinius, tirpintu margarinu ir druska. Supilkite mieles ir išmaišykite. Suberkite išsijotus miltus ir minkykite tešlą. Ją palikite uždengtą drėgnu rankšluosčiu kilti.
Česnakus susmulkinkite ir pakepinkite ant margarino. Sumaišyti varškę su kiaušiniu, sūriu ir likusiu margarinu, druska bei miltais. Taip pat supilkite česnakus.
Tešlą iškočiokite, supjaustykite ir ant kiekvieno gabaliuko dėkite įdaro, suvyniokite ir apibarstykite žolelėmis.
Kepkite 200 C laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai