Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
K. Venclauskio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Kadagyno g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Kairių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Kalnelio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Kalniškių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
1 apelsinas 3 prinokę bananai
2 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 3 valg. šaukštai rudojo cukraus
½ puodelio juodojo romo ¼ puodelio brendžio arba apelsinų
likerio 1 žiupsnelis druskos Plaktos grietinėlės
Gaminimas:
Sutarkuok apelsino žievelę ir išspausk iš apelsino sultis. Keptuvėje (vidutiniame karštyje) išlydyk sviestą ir cukrų. Tuomet sudėk tarkuotą apelsino žievelę. Viską maišyk tol, kol cukrus
karamelizuosis. Nuimk keptuvę nuo ugnies, įmaišyk likerį, apelsino sultis ir druską. Tada vėl uždėk keptuvę ant ugnies ir sudėk per pusę perpjautus bananus. Dėk perpjauta puse žemyn. Kepk, kol jie glazūruosis ir gražiai parus. Nuimk keptuvę nuo ugnies ir perdėk bananus į lėkštes. Įpilk
romo į keptuvę ir pakaitink kelias sekundes. Užpilk padažą ant bananų ir degtuku padek. Patiek su plakta grietinėle. Eksperimentuok. Juk alkoholis gali būti naudojamas ne tik desertuose, bet ir nesaldžiuose patiekaluose. Jis suteiks patiekalams stipresnį skonį ir puikų
aromatą.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
|
|
|
|
|