Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 kg šonkauliukų
1 stiklinė sauso balto vyno
4 valgomi šaukštai sojos padažo
1 nedidelė česnako galva
druska pagal skonį
1 arbatinis šaukštelis grūstų juodųjų pipirų
1 stiklinė pomidorų padažo


Gaminimas:
Marinatui skirtus produktus sumaišiau dubenyje.
Nuluptas česnako skilteles supjausčiau išilgai kiekvieną į 4 dalis.
Šonkauliukus, jei dar nesupjaustyti, supjausčiau po kauliuką atskirai.
Sudėjau į dubenį su marinatu ir išmaišiau, kad marinatas vienodai pasiskirstytų.
Taip paruoštą mėsą palikau parai marinuotis. Jei labai skubiai reikia pagaminti - palikite mažiausiai 12 val.
Kepiau 190 laipsnių orkaitėje 50 min., kepimo indą uždengusi folija, kad pasitroškintų.
Iškepusius patiekiau su spagečiais, konservuotais kukurūzais ir svogūnų laiškais.
SKANAUS !
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai