Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rugių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rūko g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rusnės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rūtos Sodų 1-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rūtos Sodų 10-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg šonkauliukų 1 stiklinė sauso balto vyno 4 valgomi šaukštai sojos padažo 1 nedidelė česnako galva druska pagal skonį 1 arbatinis šaukštelis grūstų juodųjų pipirų 1 stiklinė
pomidorų padažo
Gaminimas: Marinatui skirtus produktus sumaišiau dubenyje. Nuluptas česnako skilteles supjausčiau išilgai kiekvieną į 4 dalis. Šonkauliukus, jei dar nesupjaustyti, supjausčiau po kauliuką atskirai. Sudėjau į dubenį su marinatu ir išmaišiau, kad
marinatas vienodai pasiskirstytų. Taip paruoštą mėsą palikau parai marinuotis. Jei labai skubiai reikia pagaminti - palikite mažiausiai 12 val. Kepiau 190 laipsnių orkaitėje 50 min., kepimo indą uždengusi folija, kad pasitroškintų. Iškepusius patiekiau su spagečiais, konservuotais
kukurūzais ir svogūnų laiškais. SKANAUS !
|
|
|
|
|