Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslas apie visatos materijos pasiskirstyma, judejima, fizine busena, sandara,
Mokslas apie visatos sandara ir raida,
Mokslas apie zmogaus psichines veiklos desningumus,
Mokslas apie zmogu, jo kilme, rases,
Mokslas apie zuvis,
Rėkyvos Sodų 1-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rėkyvos Sodų 2-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rėkyvos Sodų 3-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rėkyvos Sodų 4-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rėžių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelis kopūstas, 3 šaukštai sviesto
Gaminimas: Įdarui dar reikės: 3 stiklinės virtų ryžių 1 indelis konservuotų kukurūzų 1 saldžioji raudona paprika 2 pomidorai 2
šaukštai majonezo truputį petražolių maltų juodųjų pipirų.
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai
išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
|
|
|
|
|