Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Potvynio g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Pramonės g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Pušų g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Putinų g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Ragainės g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 didelė kopūsto galva 500 g kiaulienos faršo 150-200 g virtų ryžių 1 svogūno galva Druskos ir kitų prieskonių pagal skonį 400 ml grietinėlės 500 ml vandens 40 g sviesto 1
saujelė žalumynų
Gaminimas: Kopūsto galvą dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir nulupame lapus. Kiaulienos faršą sumaišome su virtais ryžiais, prieskoniais, pakepintu svogūnu. Dedame kiaulienos faršo ant kiekvieno kopūsto lapo ir susukame. Balandėlius pakepiname iš abiejų
pusių aliejuje ar svieste. Tuomet sudedame į puodą su vandeniu. Verdame 15 minučių. Supilame grietinėlę, įberiame prieskonių ir verdame dar apie 15 minučių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems
sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|