Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vidutinis kopūstas
500 g mėsos
1 didelė morka
1 svogūnas
100 g sviesto
50 g grietinės
100 g miltų
šaukštas druskos
žali krapai
100 g pomidorų padažo
juodieji pipirai
lauro lapeliai
muskatas
bazilikai


Gaminimas:
Kopūstą išvirti, nupjaustyti lapkočius. Svogūną su morka patroškinti svieste su žiupsneliu muskato. Šį troškinį sudėti į mėsą, įberti pusę šaukšto druskos, po žiupsnį kitų prieskonių. Po kukulį mėsos dėti ant kopūsto lapo, sulankstyti, pavolioti miltuose ir apkepti svieste. Dėti apkepusius balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, pridėti druskos, vėl tų pačių prieskonių bei krapų, grietinės, pomidorų padažo ir virti apie 45 min. Valgyti su bulvėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai