Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 didelis baklažanas
1 paprika
1 stiklinė sultinio (tinka ir vanduo)
1 didelis svogūnas
2-3 skiltelės česnako, susmulkinto
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1,5 šaukštelio druska
0,5 šaukštelio juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo


Gaminimas:
Baklažaną nulupau ir supjausčiau kubeliais.
Baklažanus ir paprikų kubelius sudėjau į keptuvę, užpyliau vištienos sultiniu (tik tiek, kad nesviltų) ir patroškinau, kol baklažanas suminkštėjo.
Sutryniau patroškintas daržoves. Įmaišiau susmulkintą svogūną, česnaką, aliejų, druską, pipirus ir pomidorų padažą.
Baklažanų tyrelę tiekti su juoda duona. Labai skanu :-)
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 baklažanai
1 didelis svogūnas
3 paprikos
2 dideli pomidorai
3 skiltelės česnakų
Kalendra (truputį)


Gaminimas:
Baklažanus supjaustykite griežinėliais ir apibarstykite druska. Palaikykite 30 minučių ir po to nuplaukite vandeniu, nusausinkite.
Po to kiekvieną griežinėlį apkepinkite keptuvėje, kol gražiai parus.
Susmulkintą svogūną ir česnakus pakepinti 2-3 minutes. Tuomet sudėti susmulkintas paprikas ir pomidorus. Pakepinkite iki 8 minučių, kad suminkštėtų. Įmaišyti smulkintos kalendros.
Ant kiekvieno griežinėlio uždėkite pakepintų daržovių. :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai