Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pušyno g., Didžialaukio k., Vilniaus r. sav.,
Ežero g., Didžiasalio k., Vilniaus r. sav.,
Filaretų g., Didžiasalio k., Vilniaus r. sav.,
Pakupečių g., Didžiasalio k., Vilniaus r. sav.,
Prūsų g., Didžiasalio k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2-3 vidutinio dydžio baklažanai; 500 g šviežių grybų; 2-3 svogūnai; 4 valg. š. sviesto; 1 stiklinė grietinės; 2 valg. š. miltų; Druskos.
Gaminimas: Baklažanus supjaustyti
3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus sudėti į troškinimo indą, užpilti grietine, sumaišyta su
likusiais miltais, ir troškinti vidutinio karštumo orkaitėje, kol išvirs grybai. Galite patiekti vieną, bet tinka ir su bulvėmis, makaronais arba ryžiais. Skanaus!
|
|
|
|
|