Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tolimosios Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolminkiemio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tomo Žebrausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Topolių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Toravos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 baklažanas druska (pagal skonį) paprikos milteliai (pagal skonį) aliejus
Gaminimas: Neluptą baklažaną supjausčiau plonais griežinėliais. Griežinėlius sudėjau į lėkštę,
apibarsčiau druska ir palikau 30 min. Po pusvalandžio nusausinau griežinėlius (nes druska išskyrė iš baklažano skystį). Griežinėlius dar apibarsčiau paprikos milteliai ir kepiau fritiūrinėje su aliejumi. Valgyti geriau dar šiltus, nes po kiek laiko šie traškučiai
suminkštėja. Skanaus.
|
|
|
|
|