Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 baklažanas
1 nedidelis svogūnas
2 skiltelės česnako
1 didelė morka
3 šaukštai pomidorų padažo
250 g maltos mėsos
70 g fermentinio sūrio
Druskos ir pipirų mėsai
aliejaus kepimui
smulkintos petražolės


Gaminimas:
Baklažaną perpjauti pusiau ir išskobti viduriuką. Palikti maždaug 0,3 cm storio baklažano minkštimo prie odelės. Išskobtą baklažano minkštimą supjaustyti kubeliais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą, tarkuotas morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą, troškintas daržoves ir smulkintas petražoles. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Šį įdarą dedame į išskobtas baklažano puseles ir kepame orkaitėje apie 20 minučių, tuomet pabarstome baklažanus tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar pakepame apie 5 minutes, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 baklažano
0,5 paprikos
1 morkos
100 g saulėje džiovintų pomidorų
1 skiltelės česnako
Prieskonių
Aliejaus


Gaminimas:
Baklažanus perpjauname  pusiau, išskobiame vidų, pabarstome druska ir pipirais.
Darome įdarą : sutarkuojame morką, supjaustome česnaką, saulėje džiovintus pomidorus, papriką ir viską kepiname keptuvėje  5 minutes. Tada įdarome baklažaną ir pašauname į orkaitę 15 minučių.
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai