Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aviečių Tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Ąžuolų g., Palangos m., Palangos m. sav.,
B. Oškinio g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Baltijos a., Palangos m., Palangos m. sav.,
Baltų g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 baklažanas 1 karštai rūkyta skumbrė 1 citrina 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis pipirų 1 šlakelis alyvuogių aliejaus 1 sauja moliūgų sėklų
Gaminimas: Baklažanus
nulupti, supjaustyti kubeliais. Po to apipilti druska, kai išsiskirs karčios sultys, baklažanus nugręžti, o dar geriau ir nuskalauti po šaltu vandeniu. Iš skumbrės padaryti file, peiliu perskyrus žuvį per pusę, pašalinti kaulus. Skumbrę susmulkinti. Baklažanus pakepinti su druska ir alyvuogių
aliejumi, kol gražiai apskrus. Kol baklažanai kepa, sutarkuoti citrinos žievelę, smulkiai sutrupinti moliūgų sėklas. Apkeptus baklažanus susmulkinti grūstuku, blenderiu arba virtuviniu kombainu – taip gaunami vadinamieji baklažanų ikrai. Sumaišyti su žuvimi, tarkuota citrinos žievele.
Viršų pabarstyti trupintomis moliūgų sėklomis. Tepti ant skrudintos ciabattos, krekerių, duoniukų ar kitų mėgstamų duonos produktų. Taip galima naudoti kaip mėgstamų makaronų padažą. Skanaus! Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau
informacijos adresu: www.ciopciop.lt
|
|
| | 2023.04.22 11:51 |
|
|
gerdunka222
Pažengęs
|
labai skanus recepčiukas, tik aš dar ant viršaus vietoj alyvuogių aliejaus naudoju moliūgų sėklų aliejų, labai skanu irgi. apie moliūgų sėklų aliejaus naudą galit čia paskaityti, labai geras produktas jorus.lt
|
|
|
|
|