Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Jaugelio Telegos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Sandėlių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Saulėlydžio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Saulės skg., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Saulėtekio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 g džiovintų grybų 50 g stambių avižinių dribsnių 1 morka, 1 saliero gumbas Gabalėlis petražolės šaknies 1 svogūnas 0,5 šaukšto
sviesto Druska Žalumynas
Gaminimas: Džiovintus grybus nuplauname, sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir išverdame. Išvirusius grybus išgriebiame ir supjaustome plonais šiaudeliais. Prieskonines daržoves ir svogūną supjaustome mažais kubeliais, pakepiname svieste ir
sudedame į sultinį. Avižinius dribsnius perplauname karštu vandeniu, suberiame į verdantį sultinį ir 20-25 min. verdame ant silpnos ugnies. Baigiant virti, sudedame supjaustytus grybus, pasūdome. Tiekdami į sriubą įberiame žalumynų.
|
|
|
|
|