Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 kiaušiniai,
3 stiklinės kvietinių miltų,  
100 g margarino,  
5 šaukštai medaus,
1 šaukštelis kepimo miltelių,  
Ketvirtadalis stiklinės pieno,
1 šaukštelis cinamono,  
1 šaukštelis kardamono,  
1 stiklinė cukraus, 


Gaminimas:
Papildomai reikės:
Graikinių riešutų
Razinų
Sezamo sėklų
Avižinių dribsnių
Šie sausainiai turėtų būti kiekvienos šeimininkės receptų knygoje, nes yra labai labai greitai paruošiami ir labai skanūs!
Viduje jie minkštučiai ir labai kvapnūs!
Kiaušinius išmaišome su cukrumi, suberiame miltus, avižinius dribsnius ir kepimo miltelius. Viską užpilame pašildytu pienu. Išlydome medų su margarinu, supilame ir išmaišome viską. Tešla turėtų būti sunkiai maišoma. Jei tešla skysta, įdėkite dar miltų. Suberkite cinamoną bei kardamoną.
Sudėkite mėgiamus riešutus, razinas ar abrikosus, sezamo sėklas.
Sezamo sėklos bus skanesnės, jei kelias minutes apkepsite su šaukštu medaus.
Imame kepimo indą, išklojame kepimo popieriumi, patepame aliejumi ar margarinu ir dedame po šaukštą. Bet paliekame didesnius tarpelius, nes kepant sausainiai išsipūs .
Viskas! Skanaus!
Labai skanūs tiek šilti, tiek atvėsę. Papildomai galite užpilti šokoladu, o jei norite minkštesnių, dėkite mažiau miltų.
Gal ir neatrodo labai išvaizdžiai, bet yra labai labai skanučiai!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai