Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g sviesto
250 g cukraus
100 ml pieno
250 g miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
250 g avižinių dribsnių


Gaminimas:
Sviestą ir cukrų išsukti. Pieną po truputį įmaišyti į su kepimo milteliais išsijotus miltus, įberti cnamono, gvazdikėlių. Įmaišyti cukraus ir sviesto masę. Pabaigoje – avižinius dribsnius. Tešlą šaukštu sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 180 laipsnnių orkaitėje, kol gražiai parus. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g margarino arba sviesto
2 kiaušinių
1 stiklinės pieno"
1 stiklinės avižų
1 stiklinės cukraus
1 a. š. sodos, nugesintos actu
3. v. š. miltų
Druskos


Gaminimas:
Kiaušinius suplakite su cukrumi, sudėkite margariną ar minkštą sviestą ir likusius produktus.
Šaukštu Išmaišykite tešlą.
Kepimo skardą patepkite sviestu ir šaukštu formuokite sausainius.
Pašaukite į įkaitintą iki 200 - 210 °C temperatūros orkaitę ir kepkite sausainius iki auksinės rudos spalvos.
Taip pat į tešlą galima dėti džiovintų vaisių, riešutų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai