Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Veiksmo vietos apipavidalinimas scenoje,
Veiksmo vietos apipavidalinimas scenoje,
Veiksmu, kuriais siekiama kokio nors tikslo, atlikimo eiles tvarka, paprastai is anksto nustatyta teises arba kitu normu,
Veiksnys, kuris skatina organizma arba organizmo dali kaip nors reaguoti,
Veisle suns, pirmojo patekusio i kosmosa,
Vokės 1-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 10-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 11-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 2-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 3-ioji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 24 cm skersmens tortukui
Biskvitui: 230 g cukraus 1 arb.š. vanilinio cukraus 65 g aliejaus 230 g miltų 20 g kepimo miltelių 5 kiaušinių Kremui: 300 gr. trintų
aviečių (naudojau šaldytas) 300 gr. jogurto 400 ml. grietinėlės 36% 30 gr. želatinos 90 ml. vandens 8 v.š. cukraus (arba pagal skonį) citrinos rūgšties ant peilio galiuko Sulaistymui: Juodosios arbatos
Gaminimas: Biskvito gamyba: 1. Kiaušinius
išplakti su cukrumi ir vanile, kol masė tris kartus padidės ir pabals (apie 5 minutes). 2. Toliau plakant, silpna srovele supilti aliejų, minutę paplakti. 3. Sudėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir lengvai išmaišyti nuo dugno link viršaus, kol masė taps gražiai vientisa. 4.
Gautą masę supilti į 23 cm. skersmens (aš naudojau 20 cm) apvalų riebalais išteptą kepimo indą ir kepti iki 190°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes. Atvėsinti ir perpjauti į tris dalis – turėsime tris torto biskvitus. Kremo paruošimas: Želatiną užpilame vandeniu ir
paliekame išbrinkti. Viename dubenyje išplakame jogurtą, avietes ir 4 v.š. cukraus, kol ištirpsta cukrus. Kitame iki standumo išplakame grietinėlę su 4 v.š. cukraus ir citrinos rūgštimi. Grietinėlę dedame į aviečių masę ir mažiausiu plakiklio greičiu plakame, kol masės susijungia. Želatiną
ištirpiname ant ugnies (neužviriname) ir maišydami atvėsiname. Įdedame šaukštą kremo, išmaišome, tuomet plona srovele pilame į kremą ir mažiausiu plakiklio greičiu paplakame, kad želatina susimaišytų su kremu. Kremą pastatome į šaldytuvą, kad šiek tiek sustingtų (maždaug iki grietinės
tirštumo). Torto surinkimas: Biskvitą padaliname į tris dalis. Dedame pirmą lakštą, sulaistome arbata, dedame kremą ir taip kol sudėsite visus lakštus.
|
|
|
|
|