Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 valgomi šaukštai cukraus
500 gr varškės
500 ml grietinėlės
100 gr cukraus pudros
100 gr aviečių
Tešlai:
2 kiaušiniai
2 stiklinės kvietinių miltų
0,5 stiklinės pieno
100 gr sviesto
Papuošimui:
100 gr šokolado


Gaminimas:
Išsikepame biskvitinį lakštą: išplaktus kiaušinius sumaišome su cukrumi, išlydytu sviestu, pienu ir kvietiniais miltais. Kepame apie 20-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Apie 300 ml grietinėlės išplakame kartu su varške, avietėmis ir cukraus pudra (arba paprastu cukrumi).
Gautą plaktos varškės masę dedame ant iškepto ir atvėsinto biskvito lakšto. Pyragą formuojame inde arba tortų formoje.
Dedame į šaldytuvą ir palaikome apie 1 valandą.
Pyragą papuošiame šokolado ir grietinėlės padažu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
120 g margarino VILNIUS kepiniams
185 g cukraus
3 kiaušiniai
200 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 g grietinės 18%
250 g šaldytų aviečių
miltinio cukraus


Gaminimas:
Trynius atskirk nuo baltymų ir ištrink su cukrumi. Supilk išlydytą margariną ir grietinę, vėl išmaišyk. Miltus su kepimo milteliais suberk į masę ir atsargiai išmaišyk. Galiausiai supilk išplaktus baltymus iki putų. Gautą vientisą masę supilk į kepimo formą, išteptą riebalais. Ant tešlos vidurio supilk atitirpintas uogas.
Kepk 180 C laipsnių orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusį pyragą apibarstyk cukraus pudra.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai