Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
orgazmas,
sapnuose,
ar ismokai,
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bulves zieve,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Veja vetra debesi", "Sauleti lietus", "Auga medziai", "Vandens zenklai", autorius,
Kuriais metais ivyko pirmieji tiesioginiai rinkimai i Europos parlamenta,
Indas arbatai virti,
Krikscioniu svenciausias sakramentas,
Kelmijos Sodų 65-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 66-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 67-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 68-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 69-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg avienos šonkauliukų, 2 didelės citrinos, 100 ml aliejaus, po šaukštą susmulkintų mėtų, rozmarinų, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Gaminimas: Išspaudžiame citrinų sultis ir
sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska. Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame. Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Tiekiame su žarijose keptomis
bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis. Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas. Iškylų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|