Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilniaus g., Pakenės k., Vilniaus r. sav.,
Žvėryno g., Pakenės k., Vilniaus r. sav.,
Alyvų g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 1-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 2-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg avienos 1,5 kg svogūnų 2 citrinų 100 g migdolų 2 citrinų 300 g rūgpienio Druskos, pipirų
Gaminimas: Avieną nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais bei
sudėti į didelį puodą. Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir migdolais. Ant viršaus sudėti žiedais pjaustytus svogūnus, tada griežinėliais pjaustytas citrinas ir viską užpilti rūgpieniu. Marinuoti mažiausiai 12 valandų (geriausia 2 - 3 paras). Skanaus.
|
|
|
|
|