Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g sviesto
100 g cukraus
150 g medaus, skysto
3 kiaušinių
1 a. š. kepimo miltelių
450 g kvietinių miltų
1 a. š. cinamono
Žiupsnelio druskos
150 g migdolų, trintų
2 v. š. cukraus
500 g aviečių, gali būti šaldytos
Truputis migdolų
 


Gaminimas:
Sviestą sumaišyti su ruduoju cukrumi ,1 kiaušiniu, medumi, 400 g miltais, kepimo milteliais, cinamonu, druska. Išminkytą tešlą, suvynioti į foliją, padėti valandai į šaldytuvą. Atšaldytą tešlą iškočioti ir iškloti kepimo formos dugną, o kraštus nupjauti.
Įdarui: sviestą (50 g) reikia gerai išsukti, įmaišyti migdolus, po vieną įmušti 2 likusius kiaušinius, galiausiai berti miltus (50 g). Mase ištepti tešlą.
Uogas sudėti į cukrų, išmaišyti ir paskirstyti ant migdolų masės. Jei atsirado sulčių, tai  reikia šiek tiek nupilti. Ant viršaus sudėti tešlos juosteles.
Kepti apie 20 - 25 minutes 180°C temperatūros orkaitėje. Papuošti migdolų drožlėmis.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai