Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lino 4-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Lino 5-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Lino 6-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Lino 7-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Lino 8-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g sviesto 100 g cukraus 150 g medaus, skysto 3 kiaušinių 1 a. š. kepimo miltelių 450 g kvietinių miltų 1 a. š. cinamono Žiupsnelio druskos 150 g migdolų, trintų 2 v. š.
cukraus 500 g aviečių, gali būti šaldytos Truputis migdolų
Gaminimas: Sviestą sumaišyti su ruduoju cukrumi ,1 kiaušiniu, medumi, 400 g miltais, kepimo milteliais, cinamonu, druska. Išminkytą tešlą, suvynioti į foliją, padėti valandai į šaldytuvą. Atšaldytą tešlą
iškočioti ir iškloti kepimo formos dugną, o kraštus nupjauti. Įdarui: sviestą (50 g) reikia gerai išsukti, įmaišyti migdolus, po vieną įmušti 2 likusius kiaušinius, galiausiai berti miltus (50 g). Mase ištepti tešlą. Uogas sudėti į cukrų, išmaišyti ir paskirstyti ant migdolų masės. Jei
atsirado sulčių, tai reikia šiek tiek nupilti. Ant viršaus sudėti tešlos juosteles. Kepti apie 20 - 25 minutes 180°C temperatūros orkaitėje. Papuošti migdolų drožlėmis.
|
|
|
|
|