Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500g aviečių
300g "mascarpone" sūrio
300g grietinėlės
6 šaukštai cukraus pudros
3 šaukštai apelsinų sulčių (šviežiai išspaustų)
50g šokolado
Tešlai:
50g margarino VILNIUS kepiniams
50g cukraus
2 kiaušiniai
100g miltų
pieno (jei reikės)


Gaminimas:
Ištirpintą margariną sumaišome su cukrumi, išplaktais kiaušiniais. Beriame miltus, jei tešla per kieta, pilame šiek tiek pieno.
Tešlą supilame į kepimo skardą (prieš tai išklotą kepimo popieriumi) ir kepame 180 C orkaitėje 20-30 minučių.
"Mascarpone" sūrį išplakame su grietinėle, apelsinų sultimis ir cukraus pudra.
Kai biskvitas iškepęs, jį supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Dedame į dubenį, beriame avietes, užpilame pasigamintos grietinėlės ir toliau sluoksniuojame.
Viršų papuošiame avietėmis ir tarkuotu šokoladu.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai