Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kataliku baznycios liturginis stiklinis indas, su kuriuo per misias paduodamas kunigui vynas ir vanduo,
Lasteliu ir nelasteliniu strukturu sistema, turinti bendra sandara ir funkcija [dgs.],
Pozymis, kuriuo remiantis kas nors vertinama, klasifikuojama,
Kokioje salyje 1928m. buvo surengtos olimpines vasaros zaidynes,
Pagrindinis administracinis ir taktinis armijos vienetas, didesnis negu pulkas ir mazesnis negu korpusas,
Nemuno g., Daukšiagirės k., Prienų r. sav.,
Kauno g., Dvylikių k., Prienų r. sav.,
Rasos g., Dvylikių k., Prienų r. sav.,
Ryto g., Dvylikių k., Prienų r. sav.,
Saulės g., Dvylikių k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 16 Belono austrių 2 mažų rūgščių lietuviškų obuolių šviežių grūstų juodųjų pipirų 10 gramų nori jūros dumblių
Gaminimas: Belono austrės, patiekiamos su rūgščiais lietuviškais
obuoliais ir Nori jūros dumbliais. Atsargiai atverkite austres, laikydami kiautą rankšluosčiu, kruopščiai pjaudami per pagrindinį nervą. Nuplautą obuolį supjaustykite 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio lazdelėmis. Sukarpykite kelis jūros dumblių lapus. Austres sudėkite
ant grūsto ledo (nebūtina) ar žalių salotų. Uždėkite Nori ir obuolių gabalėlius ant austrių. Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas
d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus –
rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose. Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61
|
|
|
|
|