Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
16 Belono austrių
2 mažų rūgščių lietuviškų obuolių
šviežių grūstų juodųjų pipirų
10 gramų nori jūros dumblių


Gaminimas:
Belono austrės, patiekiamos su rūgščiais lietuviškais obuoliais ir Nori jūros dumbliais.
Atsargiai atverkite austres, laikydami kiautą rankšluosčiu, kruopščiai pjaudami per pagrindinį nervą.
Nuplautą obuolį supjaustykite 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio lazdelėmis.
Sukarpykite kelis  jūros dumblių lapus.
Austres sudėkite  ant grūsto ledo (nebūtina) ar žalių salotų.
Uždėkite Nori ir obuolių gabalėlius ant austrių. 
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai