Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Daukanto g., Kauno m., Kauno m. sav.,
S. Fanstilio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
S. Gimžausko g., Kauno m., Kauno m. sav.,
S. Hariso g., Kauno m., Kauno m. sav.,
S. Lozoraičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g majonezo 50 g pipirnių 50 g krapų 50 g petražolių 0,5 stiklinės kefyro 1 svogūnas 2 skiltelės česnako 10 lapelių rūgštynių
(Rūgštynės) druskos
Gaminimas: Žalumynus nuplauname ir nusausiname. Pipirnes, krapus, petražoles, svogūną, česnako skilteles ir rūgštynes sumalame mėsmale. Šią masę sumaišome su majonezu ir kefyru. Paskaniname druska. Taip paruoštą padažą galima laikyti
šaldytuve, sandariai uždarytame inde 3-4 dienas. Aštrus vasaros padažas tinka prie virtų kiaušinių bei mėsos užkandžių.
|
|
|
|
|