Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pušyno g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Putinų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Rašytojų skg., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Ringuvos g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Ryto g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g išskobtų artišokų 200 g baltųjų porų bamblių 200 g pievagrybių 50 g obuolio 4 šaukštai sviesto žiupsnelis mėsos sultinio miltelių žiuspnelis druskos ir pipirų 3 šaukštai
kapotų petražolių
Gaminimas: Artišokų šerdis sudėti į sietelį, kad nuvarvėtų ir apdžiūtų. Porus supjaustyti kubeliais, nulieti vandeniu ir nusausinti. Nuvalytus grybus ir nuluptą obuolį supjaustyti kubeliais. Porus ir obuolį kepti su šaukštu sviestu, kol suminštės. Perdėti į
sietelį. Į kepimo riebalus dėti šaukštą sviesto ir 2 minutes pakepti grybus. Grybus sudėti į sietelį su porais, kad nuvarvėtų. Į keptuvėje likusius riebalus supilti artišokų sunką ir vyną, suberti sultinio miltelius. Užvirinti ir nugarinti, kad liktų tik 4 šaukštai skysčio. Pasūdyti, apibarstyti
pipirais, sudėti pakepintus priedus ir viską gerai išmaišius sudėti į dubenį. Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą sviesto. Sudėti artišokus bei petražoles. Šiek tiek pasūdyti ir apkepti. Išskobtus artišokus įdaryti ir tiekti į stalą.
|
|
|
|
|