Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g šaldytų žirnelių
žiuspnelis druskos, pipirų
cukraus ir “Vegetos”
8 išskobti konservuoti artišokai
2 šaukštai majonezo
1 šaukštas citrinos sulčių
1/2 šaukštelio garstyčių
2 šaukštai tirštos grietinės
žiuspnelis pipirų
2 šaukštai susmulkintų petražolių
200 g krabų mėsos (krevečių)
1 pomidoras

Gaminimas:
Žirnelius virti 10 minučių 1/8 l pasūdyti ir prieskoniais pagardinto vandens. Nuvarvinti sietelyje, ataušinti ir paskaninti prieskoniais.
Žirnelius suberti į pusdubenį ir ant jų sudėti nuvarvintus ir prieskoniais apibarstytas artišokus.
Majonezą sumaišyti su citrinos sultimis, garstyčiomis ir cukrumi. Sukrėsti grietinę, įberti žiuspnelį druskos, pipirų, apibarstyti petražolėmis ir sudėti krabų mėsą. Paruoštą padažą pagardinti prieskoniais ir juo įdaryti artišokus. Prieš patiekiant patiekalą papuošti pomidoro skiltelėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai