Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
13uhmgnhr,
????,
;l;kk;l;;lk;kl;kl;l,
anyksciai savivaldybe,
eduka klasė,
vataras,
orai mazeikiai,
darbo birža,
?????????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šaltalankių g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Švyturio g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Tauro g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Uogynų g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Vandentiekio g., Vijolių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Grybai, konservuoti ar virti, 700 gramų Dešra, virta, 200 gramų Svogūnai, didelis, 1 vienetas Česnakai, 3 skiltelės Grietinė, 4 šaukštai Ketčupas, 1 šaukštas Druska, ar Maggi kubelis,
pagal skonį Lauras, 2 vienetai Krapai, truputį
Gaminimas: Jei grybai stipriai sūdyti - juos pirma numirkykite ir druskos dėkite labai atsargiai. Į keptuvę su aliejumi sudėkite grybus ir 5 min pakepinkite, tada sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir dar pakepinkite, kol svogūnai
gražiai pagels. Sudėkite mažais kubeliais pjaustytą dešrą, smulkiai kapotus ar išspaustus česnakus, Maggi kubelio pusę, lauro lapelius, grietinę ir kečupą. Viską išmaišykite ir įpilkite 0.5 stiklinės vandens. Troškinkite 5-7 min. Baigus kepti sudėkite kapotus krapus. Patiekite su karštomis
virtomis bulvėmis ir pomidorų padažu. Papuošti galite kapotais krapais, ar petražolės šakele. Puikiai dera su raudonu ar baltu sausu vynu.
Skanaus!
|
|
|
|
|