Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
kelių (8 - 10) apvirtų kopūsto lapų
300 - 400 g riebesnio faršo
200 g virtų ryžių
1 didelė morka
žiupsnelis druskos ir pipirų;
1 puodelis vandens, kuriame apvirė kopustlapiai

Padažui:
50 g. sviesto
0,5 stiklines vandens
0,5 stiklinės pieno
2 šaukštų persijotų miltų
2 šaukštai riebios grietinės
žiupsnelis druskos


Gaminimas:
Į kepimo indą dedame kopustlapius, ant ju faršą sumaišytą su ryžiais, druska ir pipirais. Užberiame sluoksnelį sutarkuotos morkos. Viską dar pakartojame 1 arba 2 kartus. Ant viršaus uždedame pora kopūstlapių, kad neapskrustų morkos. Viską paspaudžiame ir užpilame kopustlapių nuovirų. Dedame kepti į orkaitę 35 - 40 min. Kai iškepa, pačius pirmus parudavusius lapus nuimame.
Darome padažą: Į indą supilame pieną, vandenį ir sviestą. Užviriname. nukeliam nuo ugnies ir maišydami suberiame miltus, plakam su šluotele, kad neliktų gumuliuku. Dedame ant viryklės ir kai pradeda tirštėti nuimame. Įmaišome grietinę, padruskiname ir pilame ant apkepėlio. Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai