Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Varškė, 300 gramų
Kvietiniai miltai, 2 šaukštai
Cukraus pudra, 1 stiklinė
Sviestas, 125 gramai
Kiaušiniai, 8 vienetai
Apelsinai, 1 vienetas
Vanilinis cukrus, 3 šaukšteliai
Migdolai, 100 gramų

Gaminimas:
Sviestą, cukrų ir varškę ištrinti dubenyje iki vientisos masės. Mušant po viena trynį, toliau intensyviai sukti voleliu. Sudėti supjaustytus migdolus, apelsino žievelę, supilti apelsino sultis, įberti vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišyti. Tada įberti miltus ir įmaišyti iki stangrių putų išplaktus baltymus. Masę sudėti į sviestu išteptą ir išbarstytą maltais džiūvėsėliais skardą. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje (iki 40 min.), kol varškėtis pasidarys šviesiai auksinis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai