Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
100 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g miltų
40 ml šalto vandens
50 g cukraus
Įdarui:
4 kiaušiniai
300 ml apelsinų sulčių
100 ml grietinėlės (20%)
150 g cukraus


Gaminimas:
Orkaitę įkaitiname iki 220 C.
Išminkome tešlą. Tešla išklojame kepimo formos dugną ir kraštus. Tešlos dugną pabadome šakute. Kepame orkaitėje 10 minučių, kad gražiai pagelstų.
Apelsinų sultis spaudžiau iš šviežių apelsinų, reikėjo 6. Apelsinų sultis suplakiau su kiaušiniais, grietinėle ir cukrumi.
Įdarą supyliau ant pakepusios tešlos ir pašoviau į orkaitę dar 30 minučių, orkaitę reikėtų nustatyti 180 C.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g varškės
3 v.š. cukraus (saldaus mėgėjai gali padidinti cukraus kiekį iki 1 puodelio)
1 a.š. sodos
1 apelsinas
3 v.š. manų kruopų
1 kiaušinis
2-3 v.š. margarino VILNIUS kepiniams
3 v.š. grietinės
Cinamono ar vanilės skonio


Gaminimas:
Apelsiną nulupame; supjaustome ir apelsiną, ir žieveles sutarkuojame arba smulkiai supjaustome. Užpilame cukrumi ir paliekame 20 minučių.
Po to įmaišome kiaušinį, sodą, grietinę, manų kruopas, varškę, margariną (ištirpintą), cinamoną.
Supilame į kepimo formą ir kepame 220 C orkaitėje, kol gražiai paruduos (25-30 min.)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g sviesto
250 g cukraus
250 g miltų
5 kiaušiniai
1pakelis vanilinio cukraus
2 a. š. kepimo miltelių
120 ml natūralių apelsinų sulčių
120 g cukraus pudros


Gaminimas:
Sviestą, cukrų ir vanilę gerai ištrinti, po vieną išsukti kiaušinius. Suberti miltus ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišyti į vientisą tešlą. Orkaitę įkaitinti iki 180°C. Kepimo formą ištepti riebaliais ir pabarstyti miltais, kad pyragas nepriliptų. Į formą supilti tešlą ir kepti apie 1 val.
Pyragą išimti iš formos ir truputelį atvėsinti. Kol pyragas vės, iš 120 ml sulčių ir 80 g cukraus pudros išvirti sirupą. Virti neilgai. Pravėsusiu sirupu gerai apšlakstyti pyragą. Kai pyragas visiškai atvės, apibarstyti likusia cukraus pudra.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai