Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ramybės g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Rasos g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Rašytojų g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Rožių g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
S. Daukanto g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
300 g veršienos 100 g avienos 2 svogūnai 1 šakelė petražolių žiupsnelis kalendros malti juodieji pipirai druska
Gaminimas: Du kartus sumalti avieną ir
veršieną. Supjaustyti svogūną mažais kubeliais. Sumaišyti mėsą su svogūnu, prieskoniais, druska bei žalumynais. Gerai išmaišyti faršą ir pamėtyti į gilų indą, kad jis taptų minkštesnis. Įdėti faršą į šaldytuvą ir palaikyti apie 30-40 min. Rankoms vilgyti galima pasiruošti indą su
vandeniu, skiestu trupučiu acto. Pamirkius rankas vandeny, iš faršo suformuoti apie 15 cm ilgio pailgus kotletus. Juos atsargiai, kad neatsirastų įplyšimų perverti mediniu iešmu. Kebabus geriausia apkepinti virš žarijų arba apie 20 min. orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje. Jei kebabai
kepami keptuvėje, juos reikia kepti ant nedidelės ugnies. Iškeptus dar karštus kebabus patiekti su mėgstamomis daržovėmis. Skanaus!
|
|
|
|
|