Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
onu,
pagalba naujokams,
okeanija,
Jackūnas,
maistui ir miegui,
mahjong,
nihiru sala,
varzybu sala,
misliu sala,
drabužis bet ne drabužis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alšupio g., Kadaičių k., Plungės r. sav.,
Blendžiavos g., Kadaičių k., Plungės r. sav.,
Rūdaičių g., Kadaičių k., Plungės r. sav.,
Šateikių g., Kadaičių k., Plungės r. sav.,
Tėviškės g., Kadaičių k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Aviena, 500 gramų Svogūnai, truputį Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį
Gaminimas: Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais,
viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai
bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
|
|
|
|
|