Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 švieži arba 2 skardinės konservuotų ananasų
300 g sluoksniuotos tešlos
1 kiaušinis
cukraus pudra
vyšnios (papuošimui)


Gaminimas:
Jei naudojate šviežius ananasus, nulupkite juos ir supjaustykite griežinėliais.
Jei naudojate konservuotus ananasus, nusunkite ir nusausinkite juos.
Tešlą iškočiokite ir supjaustykite maždaug 1 cm pločio juostelėmis ir apvyniokite jomis ananasų griežinėlius, kaip parodyta nuotraukoje.
Paruoštus griežinėlius sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, aptepkite plaktu kiaušiniu, apibarstykite cukraus pudra ir vidurį papuoškite vyšniomis be kauliukų.
Kepkite apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol tešla pakyla ir gražiai apkepa.
Patiekti galima tiek šiltus, tiek šaltus.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai